Huisartsenpraktijk Van de Ven is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0592-261213
Telefoonnummer: 0592-261213
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Herhaalrecepten

Herhalingsrecepten kunt u op meerdere manieren bestellen:

  • via de receptenlijn: 0592-261277. Dit is een speciaal antwoordapparaat op onze praktijk. Hierop kunt u inspreken welke medicijnen u wenst te herhalen. De receptenlijn wordt op alle werkdagen afgeluisterd door de assistente en zij maakt de recepten aan. De recepten worden gecontroleerd door de dokter en vervolgens gaan de recepten naar de apotheek.
    Medicijnen die voor 10.00 uur 's ochtends zijn besteld kunnen de volgende dag na 13.00 uur opgehaald worden bij de apotheek. De apotheek heeft soms ook wat tijd nodig om de recepten te verwerken en soms moeten medicijnen speciaal besteld worden.
  • Via de website van apotheek Oostermoer in Gieten
  • Bij herhaalrecepten gaat het om medicijnen die u altijd moet doorgebruiken omdat u een chronische ziekte hebt. Als u incidenteel een recept voor een medicijn wilt hebben, dan kunt u beter overleggen met de assistentie
  • Via de apotheek kunt u zich ook aanmelden voor een automatische herhaalservice van herhaalmedicijnen. De computer bij de apotheek houdt dan bij wanneer uw medicijnen op zijn en dan worden die voor u klaargelegd en u krijgt een berichtje.
  • Voor mensen die zelf niet in staat zijn de medicijnen niet goed in te nemen, bestaat er een mogelijkheid om de medicijnen door de apotheek in een voorgevuld systeem te krijgen (baxter/medicijnrol)